Palvelut

Hitsaus ja muut konepajatyöt Pomarkussa

Metallityö Uusitalo Oy:n palveluihin kuuluvat kokonaisvaltaiset konepaja- ja metallityöt. Toimintamme on keskittynyt konepajateollisuuden teräsrakenteiden valmistukseen. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi hitsaus, levytyöt ja aarporaus. Tilamme ja tehokkaat nosturimme mahdollistavat suurien kappaleiden käsittelyn. Konepajamme sijaitsee Pomarkun Honkakoskella.

Ota yhteyttä ›

Osavalmistuksesta viimeisteltyihin tuotteisiin

Tuotannossamme on niin osavalmistusta kuin tuotekokonaisuuksien valmistustakin. Palvelukokonaisuuksiimme sisältyvät muun muassa hitsaus, lämpökäsittely, pintakäsittely, levytyöt, kokoonpano sekä aarporaus ja muu koneistus. Nykyaikainen koneistomme sekä ammattitaitoinen henkilöstömme mahdollistaa vaativatkin rautarakennetyöt. Suoritamme ammattitaitoisesti mm. seuraavat konepajatyöt:

  • Hitsaus
  • Levytyöt
  • Levyn taivutus
  • Aarporaus
  • Tuotanto

Tasokasta tuotantoa alusta loppuun

Tuotantomme on tasaista ja korkealaatuista. Palveluihimme kuuluvat lyhykäisyydessään materiaalihankinta, kokoonpano ja toimitus. Valmistamme konepajatuotteita ja tuotekokonaisuuksia monista eri raakamateriaaleista: teräksestä, alumiinista, ruostumattomasta ja haponkestävästä.

Ota yhteyttä ›